Yenifakılı Yöresel Kalkınma Çalıştay Toplantısında Birleşti.

Yenifakılı Yöresel Kalkınma Çalıştay Toplantısında Birleşti.
Belediyemiz ve Bozok Üniversitesi İş birliği ile düzenlenen Yenifakılı Yöresel Kalkınma Çalıştay Toplantısı İlçe Kaymakamımız Sayın Mustan Barış İŞLER, Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT,Yozgat Bozok Üniversitesi Akademisyenlerinden Prof. Dr. Galip AKIN, Prof. Dr. Mustafa BÖYÜKATA, Yrd. Doç Dr. Hacer SANCAKTAR,Konya Selçuk Üniversitesi Akademisyenlerinden Prof. Dr. Fikret AKINERDEM, KOP (Konya Ovası Projesi) Temsilcileri,İlçemiz Kurum Amirleri, İlçemiz İş adamları,Sivil Toplum Örgütleri ve halkımızın katılımıyla Adem Karacabay Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.İlçemizin gelecekteki durumunun ve yapılması planlanan projelerinin değerlendirildiği toplantıda Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT İlçemiz de gerçekleştirilebilecek projeler hakkında sunum ve konuşmalar yapan Başta akademisyenler olmak üzere katılım sağlayan herkese ilçemiz adına teşekkürlerini sundu.Proğram sonunda katılımcılara Teşekkür Belgesi veren Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT İlçemizde il defa gerçekleşen bu tip Projelerin devamlılığının sağlanacağı sözü verdi.