YENİFAKILI SILADA BİRLİK BAHAR ŞENLİĞİNE YOĞUN İLGİ

21 Mayıs 2016 Cumartesi Günü Yenifakılı Bahar Şenliğimizi yediden-yetmişe Fakılılılarla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.
Şenliğimizde Kaymakamımız Sn. M.Barış İşler ve Belediye Başkanımız Sn.Yalçın Karadavut İlçemize maddi ve manevi destekleriyle, hayır işlerinde hep yanında olan değerli hemşehrilerimiz Çağan Grup Ynt.Krl. Başkanı Sn. Mustafa Çağan’a , Hayırsever iş adamımız Sn. Aşır Hamdemir’e, A.C.M Başkanı Sn. Dursun Büyükbaş’a ve Şenliğimizi birlikte koordine ettiğimiz değerli Hemşehrimiz Yenifakılı Tarih-Kültür Grb. Yöneticisi Sn. Soner Yalçın Bey’e plaketlerini takdim ettiler, kendilerine teşekkür ederiz.
Şenliğimize katılan Yozgat Belediyesi Sürmeli Türk Müziği Topluluğu ve bu toprakların evladı değerli sanatçımız Cem Ceylan‘a , Halk Ozanımız İlyas Türkmen’e Şenliğimizi ve ilçemizi tanıtım amacıyla yanımızda olan KANAL 38 ekibine, Y.T:K Grubu yöneticileri ve üyelerine, Yenifakılı Diriliş Grubu yöneticileri ve üyelerine, emeğini, zamanını esirgemeyip şenliğimize teşrif eden Gurbetteki fedakar, güzel yürekli Fakılılılara, BİR ve DİRİ olduğumuzu her fırsatta gösteren cefakar Yenifakılı Halkına teşekkür ederiz.Ayrıca katılmayı çok isteyipte çeşitli nedenlerle yanımızda bulunamayan hemşehrilerimiz gönlümüz sizlerle,önümüzdeki şenliklerde görüşmek dileğiyle.. Eksik ve kusurlarımız varsa affola. ALLAH birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Fakılımız Şen ola..