Yenifakılı Belediyesi BAYOĞLU Konuk Evi’nin Temeli Atıldı

Yenifakılı’ya bir yenilik müjdesi daha…
İlçemiz Yenifakılı Belediyesi BAYOĞLU Konuk Evi (Misafirhane)si Temel atma töreni Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT, İlçemiz Hayır sever İş adamı Sayın Kemal BAYOĞLU, Sayın Celal BAYOĞLU ve ilçe halkımızın katılımıyla gerçekleştirildi.Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT ilçemizde inşaatı başlatılan Konuk evi projesi için BAYOĞLU kardeşlere ilçemiz adına teşekkür ederek ilçe halkına Hayırlı Uğurlu olması temennisinde bulundu.Törende Konuşma yapan Hayırsever İş adamı Sayın Kemal BAYOĞLU, Yenifakılı ilçesinde doğduğunu, ilçemiz adına yapılan çalışmalardan gurur duyduğunu ve BAYOĞLU ailesi olarak ilçe adına yapılması gereken yatırımlar konusunda yardımlarını esirgemeyeceğini dile getirerek Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT’ a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.