CUMHURİYETİMİZİN 93. YAŞI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI.

Cumhuriyetimizin 93. Yaşı İlçe Kaymakamımız Sayın Mustan Barış İŞLER, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT,İlçe Merkez Okullarımız, Protokol Üyeleri ve Halkımızın katılımıyla İlçe Kapalı Halı Sahasında Coşkuyla Kutlandı.29 EKİM Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Merkez okullarımızdan katılan öğrencilerin şiir okumasıyla, Adem Karacabay Anadolu lisesi Öğrencilerinin Folklor gösterisiyle renkli görüntülere sahne oldu.İlçe Geneli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamımız Sayın Mustan Barış İŞLER ve Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT ödüllerini verdi.İlçe Kapılı Halı Sahada Düzenlenen 29 EKİM Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Merkez Okul Öğrencilerinin Geçiş Töreniyle son Buldu.