Belediye İşçilerimizin 2017 Yılı Toplu Sözleşmesi Hizmet-İş Sendikası İle İmzalandı.

Hizmet-İş Sendikası İle Belediye işçilerimiz için 2017 Toplu Sözleşme İmzalandı.
Belediyemiz Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeler sonucu 2017 yılını kapsayacak belediyemiz işçilerine ait toplu sözleşme imzalandı. Görüşmeler Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT, Yozgat Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ferman Zararsız ve Belediyemiz işçi temsilcisi Tayfun ASLAN’ın Katılımıyla gerçekleştirildi..Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT işçilerimizin haklarının ve taleplerinin sonuna kadar gerçekleşmesi konusunda Hizmet-İş Yozgat Şube Başkanı Ferman ZARARSIZ ile mutabakata varıldığını söyledi.Belediye işçilerimize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.Sözleşmeye katılan Yozgat Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ferman ZARARSIZ ve Ekibine de Teşekkür etti .