Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT, Belediye Meclis Üyemiz Mustafa AVCI’ yı Ziyaret Etti.

Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT, Belediye Meclis Üyemiz Mustafa AVCI’yı Ziyaret Etti.
Belediye Meclis Üyemiz Mustafa AVCI 06.01.2017 Cuma günü geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak 08.01.2017 Pazar günü Ciddi bir Beyin ameliyatı geçirmiştir.Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT, Sayın AVCI’yı yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.Durumu hakkında doktorlarından bilgi alan Belediye Başkanımız Yalçın KARADAVUT Meclis Üyemiz Mustafa AVCI’nın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. İlçe halkından Ali SUVEREN’i de ameliyata girmeden ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ve şifa dileklerini sundu.