Başkan KARADAVUT’dan Bir Yatırım Daha

İlçemiz Yiğitler Köyü Yolu üzerinde Bulunan (Ördelek) Köprüsüne Belediye Başkanımız Sayın Yalçın KARADAVUT ‘dan çözüm Geldi. İlçe Halkından ve Köprüyü kullanan köy halkından şikayetlerin geldiği, 30 yıldır el dokunulmayan Dar olması sebebiyle Trafik kazalarının çok yaşandığı köprüye, çözüm arayışına giren belediye başkanımız sayın Yalçın KARADAVUT Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Hacı Mehmet KARABULUT ile birlikte Yozgat Valimiz Sayın Kemal YURTNAÇ ile görüştü.Görüşme neticesinde Yozgat Valiliği tarafından görevlendirilen ekipler ilçemize gelerek köprüyü yerinde inceledi.Köprünün projesi tamamlanarak havaların ısınmasıyla inşasına başlanacağı bildirildi.Vatandaşların her konuda refaha ulaşabilmesi çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildiren Sayın KARADAVUT, Yozgat Valilimiz Sayın Kemal YURTNAÇ’ a teşekkürlerini sundu.